Design a site like this with WordPress.com
Per començar

SERVEI DE MENJADOR

El menjador escolar és un servei que gestiona l’AFA i contracta a una empresa especialista en el sector, anomenada Com a casa Menjadors.

Aquest espai de migdia compta amb instal·lacions adequades, cuina pròpia i on s’elaboren diariament tots els menús.

Per utilitzar el servei de menjador escolar caldrà omplir una sol·licitud on-line fent clic al següent enllaç: Els codis que us demanarà el sistema són USUARI: CANSORTS i la CONTRASENYA: SORTS

El preu del servei serà de 6,33€/dia pels alumnes fixes i 6,96€/dia pels eventuals. S’inclou el dinar i el servei de monitoratge fins a les tres de la tarda.

Tots els menús compleixen les directrius pautades pel Departament de Salut de la Generalitat. Estan confeccionats i revissats per professionals del sector i cada mes es pengen a la web de l’AFA i a les xarxes socials, com també als taulells informatius de l’escola.

Servei de picnic: Les famílies que ho desitgin podràn demanar pícnic els dies d’excursió. Es comunicarà aquesta decisió a principi de curs a la coordinadora del servei (a l’inici de curs es facilitarà un full a tal efecte).

Jornada intensiva: L’horari del servei de menjador durant els dies de jornada intensiva serà de 13:00 a 16:30; al juny hi haurà l’opció de recollir els alumnes a les 15:30 o a les 16:30.

P3, primers àpats: Els alumnes de P-3, després de dinar, fan migdiada a la seva classe. Les famílies hauran de portar un llençol pels llitets i emportar-se’l el cap de setmana per rentar; així com una muda de recanvi extra.

Alumnes eventuals: El dia que facin ús del servei hauran de portar una nota a l’agenda per informar al tutor/a i facilitar així el control de l’alumne/a al servei de menjador, o en el cas d’Educació Infantil avisar a la mestra.

Menús especials: El servei ofereix menús adaptats a les necessitats de cada infant (al·lèrgies, intoleràncies, etc). Per ampliar aquesta informació podeu contactar amb la coordinadora del servei.

ABSÈNCIES: El dia que per malaltia o qualsevol altre motiu, l’alumne no faci ús del servei de menjador cal que avisi a la coordinadora abans de les 10:00 del matí.

COORDINADORA DEL SERVEI: Olga Serrano

HORARI D’ATENCIÓ: 9:00 a 10:00 / 12:00 a 15:00

NOU CANAL DE COMUNICACIÓ DE SUGGERIMENTS O INCIDÈNCIES: envian’s un correu a: menjador@afacansorts.com